maanantai 30. tammikuuta 2012

Polttarit

  Ihan vielä ei ehkä ole aika polttareiden, mutta mieheni järjesti minulle niin ihanan ja hauskan yllätyksen viime sunnuntaina ja siitä tämä tuli mieleeni. Asumme siis Lahdessa ja olin jo pari viikkoa aiemmin saanut kutsun viettämään mukavaa päivää hänen kanssaan Vierumäelle. Sunnuntaina sitten lähdimme matkaan ja yllätys olikin erittäin suuri, kun kaarsimme Vaellustalli Toresonin pihaan. Se järjestää eri mittaisia vaelluksia Islanninhevosilla Vierumäen maastossa ja meille oli varattu tunnin retki ihanassa lumisessa luonnossa! En siis ole koskaan (okei, kerran Särkänniemessä 9-v...sitä ei lasketa) ollut hevosen selässä ja minusta hevoset ovat ihania, mutta hiukan pelottavia. Isot hampaat ja kaviot, you know... Mutta nämä pikku-hepat olivat kerrassaan valloittavia kavereita ja niin tottelevaisia. Siellä me sitten menimme maastossa isolla porukalla jonossa pikkuisilla Islanninhevosilla, vaelluksen vetäjä etunenässä jakoi komentoja. Välillä päästiin kokeilemaan ravia, tölttiä ja laukkaakin. Ihan mahtavaa! Varsinkin kun mentiin hyppyyttävää ravia ja tasaisempaa tölttia, niin suusta kuului jatkuva hihitys.... Ja suupielet olivat korvissa!



Polttareihin tämä liittyykin siis siten, ettei yhtään pöllömpi ajatus kerätä koko porukka viettämään polttareita Vierumäelle! Paikasta löytyy kaikenlaisia mahdollisuuksia ja tämä Vaellustalli Toreson tarjoaa varmasti yhden ikimuistoisen osuuden päivään! Suosittelen!
Muita aktiviteetteja voi olla vaikka golf-opetus, salsakurssi tai vaikka zumba. Rentouttavimpana vierailuna päivään on tietysti Resort&Spa-osasto Scandic Vierumäellä. Ihania hoitoja ja saunoja, rentoa rauhallista oleilua ystävien kesken! Ja alueella on majoitusvaihtoehtoja yllin kyllin, kaiken kokoisille ryhmille löytyy varmasti oma vaihtoehtonsa.

www.vaellustallitoreson.fi
Vierumäki Resort & Spa
www.vierumaki.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti