maanantai 30. tammikuuta 2012

Häämenu

Ja jos nyt tosiaan ajoissa ollaan oltu kaiken kanssa, niin kyllä, myös tämä alkaa olla kuosissa....
Häämenun valmistaa meidän häihin ystäväni Sirpan Serviisi-pitopalvelu. Toimialueena Helsinki-Espoo-Vantaa. Toiveena meillä oli kreikkalais-espanjalainen menu, sillä ne maut miellyttävät ja eivät ole ihan sitä perushuttua! Tällä hetkellä menu kuullostaa tältä:

Pestohunnutettu savulohi ja yrttikurkut
Limemarinoidut kanavartaat
Kreikkalaiset lihapullat + tsatsiki
Kirkas perunasalaatti
Marinoidut kasvikset (esim. porkkana, kesäkurpitsa, paprika, sipuli)
Feta-pinaattipiirakkaa
Vihersalaattikimara ja kreikkalainen salaatinkastike
Ciapatta + munakoisotahna/tapenade/voi

Raikas mansikka-kermakakku
Valkosuklaamousse
Karkkimalja

Oijoi ja namnam!
Ollaan sulhon kanssa sokerihiiriä ja mieheni on erityisen mieltynyt kermakakkuun, joten siinä mennään perinteisellä kaavalla. Minä olen taas vanukas/vaahto herkkuilija, joten valkosuklaavaahto toimii minulle... Niin ja karkit, höh, tietty!
Juhlamme ovat iltajuhlat, joten siksi päädyimme menussa kylmään noutopöytään. Sitä voi myös helposti hyödyntää yöruokana, kun mitään ei tarvitse uudelleen lämmittää. Ainoastaan jotain ehkä lisätä. Sipsuja? Pähkinöitä? Tai jotain muuta naposteltavaa, kun yllättävä suolanhimo iskee vieraisiin yön pimeinä tunteina...
Tässä Sirpan Serviisin nettisivut, suosittelen!

www.juhlapalvelua.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti