Ja jos nyt tosiaan ajoissa ollaan oltu kaiken kanssa, niin kyllä, myös tämä alkaa olla kuosissa....
Häämenun valmistaa meidän häihin ystäväni Sirpan
Serviisi-pitopalvelu. Toimialueena Helsinki-Espoo-Vantaa. Toiveena
meillä oli kreikkalais-espanjalainen menu, sillä ne maut miellyttävät ja
eivät ole ihan sitä perushuttua! Tällä hetkellä menu kuullostaa tältä:
Pestohunnutettu savulohi ja yrttikurkut
Limemarinoidut kanavartaat
Kreikkalaiset lihapullat + tsatsiki
Kirkas perunasalaatti
Marinoidut kasvikset (esim. porkkana, kesäkurpitsa, paprika, sipuli)
Feta-pinaattipiirakkaa
Vihersalaattikimara ja kreikkalainen salaatinkastike
Ciapatta + munakoisotahna/tapenade/voi
Raikas mansikka-kermakakku
Valkosuklaamousse
Karkkimalja
Oijoi ja namnam!
Ollaan sulhon kanssa sokerihiiriä ja mieheni on erityisen mieltynyt
kermakakkuun, joten siinä mennään perinteisellä kaavalla. Minä olen taas
vanukas/vaahto herkkuilija, joten valkosuklaavaahto toimii minulle...
Niin ja karkit, höh, tietty!
Juhlamme ovat iltajuhlat, joten siksi päädyimme menussa kylmään
noutopöytään. Sitä voi myös helposti hyödyntää yöruokana, kun mitään ei
tarvitse uudelleen lämmittää. Ainoastaan jotain ehkä lisätä. Sipsuja?
Pähkinöitä? Tai jotain muuta naposteltavaa, kun yllättävä suolanhimo
iskee vieraisiin yön pimeinä tunteina...
Tässä Sirpan Serviisin nettisivut, suosittelen!
www.juhlapalvelua.com
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti