perjantai 3. helmikuuta 2012

Ripsien pidennys ja geelikynnet

Huomenna menen nyt testaamaan ripsien pidennystä. Aion ottaa itse lyhimmät mahdolliset ripset (8-9mm), jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen! Lisäksi tietysti määrän olisi hyvä pysyä aisoissa, jotta luonnollisuus säilyy siinäkin mittakaavassa. Värjäsimme tätä tarkoitusta varten eilen töissä ripset sinimustalla kestovärillä ja täytyy nyt vielä huomenaamuna muistaa olla kastelematta ripsiä, jotta pysyvyys olisi mahdollisimman hyvä. Eniten jännittää kuinka jaksaa pitää silmiä kiinni sen kaksi tuntia... huoh.
Myös geelikynnet olisi tarkoitus huoltaa huomenna ja ajattelin että jos kokeilisi mahdollista häälookkia kynsiin. Jos ei toimi, niin voi aina laittaa nää perusranskalaiset... :)


Nyt autoa lämmittämään, onhan pirusti pakkasta... hrrrrr!!

No niin! Tällaiset niistä nyt sitten tuli! Jätte bra! :)

Ennen pidennystä

Pidennysten laiton jälkeen

Pituus ripsissä 8 & 9mm, todella luonnollinen lopputulos!



Hääkynnet! :)





4 kommenttia:

  1. Mulla oli pari vuotta sitten ripsien pidennykset. Eka satsi onnistui tosi hyvin ja ne pysyi kuukauden hyvinä. Sen jälkeen ei ollut enää ihan sama ja lopulta kyllästyin siihen rumbaan ja sen rumban hintaan. Välillä aina tekisi mieli laittaa niitä, mutta sitten luovun ajatuksesta. Onhan ne tosi kauniin näköiset.
    Mulla oli aika luonnollisen pituiset myös, mutta siten, että himpan pitenivät ulkonurkkiin mentäessä.

    VastaaPoista
  2. Mä oon myös harkinnut tätä pitkään ja en aiokaan pitää niitä koko vuotta... Mutta jos ne on hyvät, niin häissä/hääkuvissa saa meikistä näyttävän niillä helposti! :) Toivottavasti en siis jää koukkuun niihin heti... :D

    VastaaPoista
  3. Oijoi.. työni jälkeä täällä :) iloinen ylläri ! On pitänyt tulla vaklaa tätä sivua mutta kun aina on sitä jotain tekemistä. Toivottavasti on ripset aisoissa vieläkin :)

    VastaaPoista
  4. Heissan!


    Ripset ovat olleet superhyvät ja ovat edelleen paikoillaan! Veikkaan, että asiaan on vaikuttanut se etten kastele juurikaan ripsiä tai hieroen pese silmiä. Olen siirtynyt meikinpuhdistuslappuihin ja ihokin on tykännyt siitä!

    Myös kynnet ovat oikein nätit, kyl mie nää haluan hääpäiväksi myös! :)

    Niin siis eli kiitos ja nähdään taas parin viikon päästä!

    VastaaPoista