keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Askartelua! O-ou.....

Voin ihan alkuun myöntää, etten todellakaan pidä askartelusta ja vaikka sakset töissä kädessä pysyvätkin niin olen armoton tumpelo askarteluhommissa...
Olen ovelasti vuosien varrella onnistunut välttymään ystävien askartelusessioilta, sillä koen että minusta on enemmän haittaa kuin hyötyä kyseisissä tapahtumissa.

Tällä kokemuspohjalla lähdimme sitten eilen Karisman Sinelliin ihmettelemään. Onneksi pidämme miehen kanssa niin samanlaisista jutuista, että kirjekuoren ja korttipohjan valintaan meni jopa 5min.
Ja koska jotain yllättävää ja uutta tarvitsee kokeilla ostimme välineet sinettehin... Hehee, mitähän siitä sitten tulee... Korttipohja on hopeankimalteleva harmaa ja kuori valkoinen helmiäinen. Oikein sopiva talvihäihin!

Teksti helppo ja yksinkertainen, osa vihkirunosta. Kutsun toiselle puolelle tulee ainoastaan hyvin lyhyt teksti, josta käy ilmi paikka ja aika. Koemme, että koska vihkitilaisuuteen kutsutaan vain lähimmät perheenjäsenet, niin heille paikka ilman osoitetta on varmasti jo selvä. Koska olemme tosiaan siis meillä kotona.

Eilen sitten aloitimme korttien tuunauksen, tulostin lauloi ja savu tuoksui... hmmmm?? Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti